נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 05/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים את הבצל בשמן ובשומן כבש עד להזהבה טובה.
מוסיפים את השום ומערבבים.
מוסיפים את הבשר ומטגנים היטב,מוסיפים את התבלינים ,מערבבים ומוסיפים את הצנוברים.
כשהצנוברים מזהיבים מוסיפים את העגבניות,מערבבים ומקפיצים כדקה.
מסדרים 5 פיתות עיראקיות,ומפזרים מעל את תערובת הבשר,מטבלים בסומק ומקשטים בפטזוריליה בנדיבות


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe778.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון