נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 26/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מפרקים את הכרובית לפרחים ומבשלים במים עם חצי כפית מלח עד לגובה כיסוי הכרובית.
מבשלים כ 10 דקות מרגע הרתיחה, מסירים מהאש, מסננים.
מכינים בלילה  מהמים והקמח - מערבבים היטב שלא יהיו גושים, מוסיפים מלח, פלפל שחור וביצה ומערבבים היטב.
טובלים את פרחי הכרובית בלילה ומטגנים בשמן חם מכל הצדדים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe766.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון