נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 26/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בצק:
להקציף החלבונים עם הסוכר, להוסיף החלמונים וקמח המצה/פירורי הלחם לסירוגין.
לשמן תבנית אפיה ולאפות  בחום בינוני כ- -15 10 דקות עד שיזהיב.

לרוטב:
לבשל את החומרים לרוטב עד שהסוכר נמס.
לחורר את העוגה החמה עם מזלג או קיסם וליצוק את הרוטב בכף על העוגה החמה. לקרר את העוגה היטב.
להקציף שמנת מתוקה + 2 כפות סוכר לקצף יציב ולמרוח על העוגה הקרה ולמקרר. העוגה טובה לאחר 8 שעות קרור (לאחר ספיגת הטעמים).


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe763.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון