נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 15/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל את הסלקים עד שמתרככים בסיר רגיל בין שעתיים לשלוש , ובסיר לחץ כשעה ורבע . לצנן ולקלף . לפרוס למקלות של ס"מ אחד בערך להכניס לכלי עם מכסה להוסיף את השום הפרוס , לערבב את החומץ המים המלח והסוכר ולצקת מעל הסלק , להוסיף את השמן ולפזר את הפטרוזיליה .

במקרה וחסרים נוזלים יש להוסיף יחס שווה בין חומץ למים עד כדי כיסוי . לסגור את הכלי ולהכניס למקרר לשעתיים , לאחר מכן אפשר לאכול . בתיאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe729.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון