נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 11/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לאחר 20 דק ' להוציא את הפלפלים מהניילון ולקלוף אותם ( שקית הניילון גורמת לקליפת הפלפל להתקלף בקלות ) .

להכניס את הפלפלים לתוך כלי קיבול עם מכסה , להוסיף את השום ולצקת את הרוטב . ( אם חסר רוטב יש להוסיף באופן שווה בין מים לחומץ עד כדי כיסוי ) לבדוק תיבול , להוסיף את השמן ולסגור את הכלי .

לאחר כשעתיים אפשר לאכול .


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe720.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון