נכתב על ידי: יואב גולן
תאריך: 21/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מפלטים את הדג (אפשר להכין פורל או מוסר) ביסודיות ומחלצים את כל העצמות. חותכים את בשר הדג לקוביות בגודל בינוני ומשרים בלימון במשך חצי שעה.

מוסיפים את קוביות המנגו, מלח, פלפל ומעט צ'ילי חריף. מערבבים, ולבסוף מוסיפים מעט נענע לרענון המתכון

מומלץ להגיש עם ברוסקטה ומעט שמן זית

קיץ מרענן ובהצלחה


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe687.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון