נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 06/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס את כל המצרכים לכלי גדול להוסיף מים ולערבב ולהכניס את נתח הבשר. להכניס למקרר למשך 7 ימים  לאחר מכן להעביר את הבשר והמרינדה לסיר לחץ ולבשל מרגע הרתיחה כשעה וחצי (זמן הבישול בסיר רגיל הוא כשלוש שעות) יש אפשרות לאכול את הבשר חם או לצנן היטב ולאחר מכן לפרוס דק ולהכין כריכים

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe637.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון