נכתב על ידי: yaffapr
תאריך: 22/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 

 

אופן ההכנה

 

·       בקערת המיקסר מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר.מוסיפים את הסילאן. מוסיפים בהדרגה את השמן ואז את הטחינה הגולמית

·       מנפים יחד את החומרים היבשים ומוסיפים. מערבבים מעט, רק עד שהקמח נבלע. מוסיפים את היוגורט (והברנדי) ומערבבים. מוסיפים את התפוח, התמרים והשומשום ומערבבים בעזרת מרית. שוטחים בתבנית משומנת .

·       אופים 40-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 170 מעלות, עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם שננעץ בה יוצא עם פירורים לחים

 

מתאים להגיש עם מעט שמיר.

- טיפ תזונתי- הדלעת משמשת מקור טוב לויטמין B3, E. היא עשירה מאוד בויטמין A, בטא קרוטן וסיבים תזונתיים.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe612.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון