נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 28/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לסדר בצנצנת את פלחי האבטיח. מעל להכניס את השום הסלרי והפלפל, למלא כוס מים על כל כפית מלח ולערבב כך למלא את הצנצנת עד הקצה, לסדר בצלחת גדולה מגבת מטבח ולהניח מעל את הצנצנת המגבת תספוג את נוזלי התסיסה. זמן התסיסה כ-14 ימים, לאחר מכן להעביר את האבטיח לכלי נוח ולהכניס למקרר.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe554.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון