נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 27/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בחצי כוס שמן לטגן את הבצל עד השחמה  ולהעביר לקערה לצינון עם השמן. לאותה מחבט להכניס את חצי כוס השמן השניה ולטגן את הכבדים, על הכבדים להיות יבשים לפני הטיגון, לטגן את הכבדים למידת מדיום כשתי דקות בכל צד ולהעביר לקערה נפרדת לצינון ללא השמן. אחר צינון המרכיבים יש לטחון את הכבדים והבצל במכונת טחינה להוסיף את שמן הבצל המטוגן ואת הבצל הקצוץ. לתבל במלח פלפל לערבב היטב ולהגיש.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe550.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון