נכתב על ידי: חגי
תאריך: 13/01/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1)ממיסים את המרגרינה במחבת.

2)מטגנים את הבצל עד שיזהיב.

3)קוצצים את הפטריות ומשחימים אותן באותה מחבת,כ-5 דקות.

4)מוציאים את הבצל והפטריות לצלחת.

5)מוסיפים למרגרינה את הקמח ואבקת מרק הפטריות.

6)מטגנים כ-2 דקות,מסירים מעל לאש.

7)מוסיפים את החלב בבחישה מתמדת.

8)מחזירים לאש וממשיכים לבשל בבחישה עד שנוצררוטב חלק ודי סמיך.

9)מתבלים במלח ובפלפל ומחזירים לרוטב את הבצל ואת הפטריות.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe457.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון