נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


סיר עם קצת שמן זית מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הגזר והבטטה,מערבבים קלות.
מוסיפים את העגבניות,סוכר,מלח,פלפל,עשבים ושום.ממלאים מים ומבשלים עד שהגזרים והבטטה התרככו היטב.
טוחנים הכל בעזרת בלנדר מוסיפים את השמנת.
בודקים את התיבול,במידה והמרק סמיך מידיי-להוסיף לו עוד מים

להגיש חם או קר.......

עים עלה בזיליקום לקישוט...


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe426.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון