במיקסר עם וו לישה מניחים את כל החומרים (אין צורך לעשות ראש עיסה עם השמרים) ומעבדים יחד עד קבלת בצק אחיד, מבריק וגמיש. הלישה אורכת כ8-10 דק'.
מתפיחים את הבצק עד להכפלת הנפח כשעה – שעה וחצי.
מחלקים את הבצק ל35 חלקים, ומכדררים כל חלק לכדור חלק. מניחים את הכדורים במרווחים (!) על תבנית משומנת (בלי קמח בכלל). מניחים להתפחה נוספת (כחצי שעה – שעה).
מחממים בסיר שמן עמוק (כ4 סמ' גובה צריך להספיק), עד שהשמן מגיע לטמפ' של 170 מעלות. במידה ואין לכם מדחום השיטה לבדוק היא פשוט להניח כף עץ בתוך השמן: במידה ונוצרות בועיות קטנטנות מסביב לכף, השמן חם מספיק. אם הבועות גדולות מדי השמן חם מדי, ויש להנמיך את האש.
מטגנים את הסופגניות כ2 דק' מכל צד, עד שהן זהובות ופריכות. מניחים על נייר סופג (הרבה נייר סופג), ומצננים מעט.
ממלאים את הסופגניות במלית שאוהבים, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים חמים.