נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 24/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:
בתוך סיר  שמן  מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הגזר והבטטה,מערבבים קלות.
מוסיפים את העגבניות,סוכר,מלח,פלפל,עשבים ושום.ממלאים מים ומבשלים עד שהגזרים והבטטה התרככו
טוחנים הכל בעזרת בלנדר
מוסיפים את השמנת.

,במידה והמרק סמיך להוסיף מעט מים...לטעום את הטיבול......... 

מגישים חם

ניתן להגיש עים מעט פטרוזליה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe387.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון