נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 08/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שוטפים את חזה העוף היטב מסננים

טורפים ביצה או שניים{תלוי הכמות שעושים}

מכניסים את התבלינים פנימה  מעט מלח מעט פלפל מעט מרק עוף כף ורבע חרדל

מערבבים את הבללילה עד  לקבלת מרקם אחיד

טובלים את חזה העוף מצפים בפירורי הלחם

מטגנים בשמן עמוק כ 5 דקות על אש בינונית

מוציאים לנייר סופג

בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe345.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון