נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מקלפים את התפוחים לרצועות דקיקות

פורסים את עלי הסלרי וחותחים דק

שמים את האננס בכערה יחד עים התפוחים והסלרי

למעוך את האגוזים ולשים בפנים

להכין את הקצפת{לפי הוראות שעל גבי האריזה}

לשפוך בכערה ולערבב

לשים את המיונז

והסוכר

להגשה.....לשים בכוס  עים רגל{כוס מרטיני}למנות אישיות מעל לשים דובדבן מוסיף המון רושם למנה

טעים וממולץ מחמאות לרוב


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe322.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון