נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 01/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים את האיטריות אחד אחד עד לקבלת גוון זהוב מניחים בצד

מחממים סיר עים מים

שמים מרק עוף כ כף אחת גדושה

שמים מלח לפי הטעם{מומלץ לשים מעט ולאחר מכן להוסיף}

פ  לבן מעט לפי הטעם מעט כמון

לערבב להגיע לרתיחה

להכניס את האיטריות ולפתוח אותם בתנועות סיבוביות ...מומלץ עים מזלג

להנמיך את האש ולהמתין כ 20 דקות{מומלץ מידי פעם להציץ

לקישוט צימוקים ושקד פרוס קלוי


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe307.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון