נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 01/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


צולים את החציל על האש.ממתנין ומקלפים את הקליפה.{משאירים את ראש החציל ליופי}

 חותכים עגבניה לקוביות קטנות

שמים את החציל בצלחת הגשה

מועכים מעט עים מזלג

שמים מעט פלפל שחור מעט מלח מעט מיץ לימון

שמים את העגבניות על החציל

יוצקים טחינה

ועל זה פטרוזיליה

ושמן זית ולקישוט צנוברים

בתאבון

 


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe304.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון