נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 31/10/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מרתיחים את הריאות

לאחר כשעה להוציא לקרר ולחתוך לקוביות ביניוניות

לבשל בסיר את גרגירי החומוס.לשים את הפפריקה ככף גדושה

מלח כחצי כפית כמון כף קטנה להוסיף את הפלפל כרבע כף

לשים את הרסק בלוי כוס מים חמים

לשים את הסודניה

לשפוך את הריאות לתוך הסיר ולהמתין על אש בינונית כשעה לערבב מידי פעם

בתאבון ומעט סבלנות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe302.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון