נכתב על ידי: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 22/09/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



במערבל, מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר . מוסיפים את הקמח, שוקולית/ הקקאו, סוכר וניל, שמן וחלמונים .
מערבבים כ10 דקות ומוסיפים את כוס המים החמים .

בתבנית משומנת אופים את האתר  במשך  45 דקות על חום גבוהה.  

להכנת הציפוי-

ממיסים את הרום, השמנת והשוקולד ומערבבים

לאחר העוגה התקררה במקצת שופכים עליה את הציפוי ומצננים במקרר.
ניתן לקשט עם סוכריות.

את זה למדתי בקורס קונדיטוריה שעשיתי לא מזמן במכללת השף


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe284.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון