נכתב על ידי: יואב גולן
תאריך: 03/09/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. למעוך את האבוקדו עם מזלג.

2. להוסיף את כל שאר המרכיבים, ללא העגבניות. יש לזכור, שעוצמת החריפות של פלפלי הצ'ילי משתנה מזן לזן, ולכן רצוי להוסיף תחילה חצי פלפל, לטעום, ולהוסיף עוד לפי הטעם.

3. לעטוף בניילון נצמד, ולצנן עד למועד ההגשה.

4. ממש לפני ההגשה יש להוסיף את העגבניות, ולערבב היטב (לא לטחון בפוד-פרוססור / מיקסר).


* על מנת להוסיף אורך חיים לממרח, ניתן להוסיף, וכאן השמרנים יצעקו "חלילה", 200-300 מ"ל שמנת חמוצה, או גבינת קוטג'. אם אתם לא בטוחים, תוסיפו מעט לכמות קטנה של הממרח, ותחליטו אח"כ. אישית, אני מעדיף להוסיף קוטג', המעדן מעט את הטעם.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe269.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון