נכתב על ידי: אלינוער
תאריך: 09/05/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם תנור לחום בינוני (180 מעלות). משמנים תבנית ומניחים מעליה נייר אפיה. מהדקים את הנייר לבסיס התבנית. בקערה מקציפים חלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד קצף יציב. לטרוף את החלמונים ולהוסיף לקצף החלבונים. לערבב תוך קיפול עדין.     לנפות קמח מעורב עם אבקת אפיה ולהוסיף לקערה. להוסיף את קליפת התפוז המגוררת ואת השוקולד המגורר.     לערבב בעדינות. לאפות כ 28 - 30 דקות. לכבות את התנור ולהשאיר את העוגהבפנים לעוד כ 5 דקות.      קל, מהיר,רך וטעים. 


 
אודות המחבר

בת אנוש רגילה שאוהבת את המטבח מגיל קטן

מקווה שתהנו מכל ביס, בדיוק עמו שאני אוהבת להכין :-)

בואו לבקר אותי בבלוג שלי - ראי/ה כתובת אתר

אלינוער

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe204.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון