נכתב על ידי:
|
אלינוער
|
תאריך:
|
09/05/2009
|
|
לשפוך לסיר 2-3 כפות שמן , להוסיף מספר עצמות מח ולטגן את הבשר מכל הצדדים. לשפוך לסיר 2 כפות דבש ו- 2 כפות גרנדין. לכסות ולהניח לבשר להתבשל במיצים של עצמו. לאחר כשעה להכניס הסיר לתנור לשעתיים בערך על חום בינוני.
זהו! להגיש עם הרוטב שנוצר.
למנה צדדית קחו שקית תפוחי אדמה קטנים, כאלה שמיועדים למיקרו, הכניסו לסיר עם מלח ובשלו עד רך. הוציאו, שיטפו במים והניחו להתייבש.
במחבת חממו 3 כפות שמן זית, חצי חבילה חמאה וטגנו 2 בצלים פרוסים. הוסיפו את תפוחי האדמה והשחימו קצת. הוסיפו פטרוזילה קצוצה, ערבבו היטב וזהו.
הניחו הבשר בתבנית עם הרוטב ומסביב להניח את תפוחי האדמה או בקערה נפרדת.
אפשר לפרוס את הבשר טרום האכילה או להביא לשולחן כנתח שלם. אפשר לזרות מעל הבשר הפרוס עוד פיסטוק גרוס. ראו תמונה.
יאמי...................
|
|
|
אודות המחבר
|
|
בת אנוש רגילה שאוהבת את המטבח מגיל קטן
מקווה שתהנו מכל ביס, בדיוק עמו שאני אוהבת להכין :-)
בואו לבקר אותי בבלוג שלי - ראי/ה כתובת אתר
אלינוער
|
|
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
|
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe199.aspx
|