נכתב על ידי: לימור לפיד
תאריך: 26/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


את הפרגיות מסדרים על חצאי שיפודים
ומתבלים את השיפודים במלח ופלפל.
ומנחים על המנגל. לאחר קבלת צבע זהוב מורחים את הרוטב בנדיבות על השיפודים.

להכנת הרוטב :
מחממים סיר קטן עם שמן
מוסיפים את הסויה , הג'ינג'ר, הדבש, הטריאקי, הצ'ילי והבצל ומטגנים עד לקבלת מרקם סמיך.

ותהנו משיפודים טעימים במיוחד
חג עצמאות שמח!!!!!


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe185.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון