נכתב על ידי: קורס קונדיטוריה - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 20/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מוס שוקולד : אופן ההכנה.

מפרידים 4 ביצים לכלי. בכלי נפרד ממיסים 150 גרם שוקולד מריר איכותי ומוסיפים שתי כפות קקאו חצי כוס מים ומאה גרם חמאה. בשלב השני מקציפים את החלבונים ומוסיפים 2 כפות סוכר וחצי כוס קוניאק ומערבבים הכול ביחד עד לקבלת יחידה אחת. מכניסים למקרר לפחות לשעה וזהו , מוכן.


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=291&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe169.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון