נכתב על ידי: המאפים של תמר
תאריך: 01/10/2014
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


קולפים את התפוחים ומוציאים את הגרעינים. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות, או פורסים בעזרת מעבד מזון או מנדולינה לפרוסות דקות.מערבבים את התפוחים עם הקינמון, אם רוצים, מוסיפים גם סירופ מייפל או אגבה. מסדרים את התפוחים בשכבה אחידה בכלי מתאים לתנור. אפשר להכין את הקראמבל גם בכלים אישיים כפי שניתן לראות בתמונה.מחממים את התנור ל-180 מעלות.בקערה בינונית מניחים את החמאה ואת הקמח. בעזרת האצבעות מפוררים את התערובת יחד עם החמאה עד לקבלת מרקם חולי ופירורים גסים יחסית. מפזרים את הפירורים בנדיבות מעל התפוחים ומהדקים מעט. אופים כ-20 דקות ב- 180 מעלות עד שהתפוחים מתרככים והפירורים זהובים. מומלץ להגיש חם עם גלידת וניל.


 
אודות המחבר

המאפים של תמר - חנות האינטרנט המובילה ברשת לקניית מאפים ומאכלים ללא גלוטן. ניתן להתרשם באתר ממגוון רחב  של מאכלים איכותיים, בריאים וללא גלוטן. בחנות ניתן לבצע רכישה וקבלת המוצרים עד הבית.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1519.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון