נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 27/01/2013
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במעבד מזון מרסקים את העדשים ומעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
יוצרים קציצות ומקמחים מטגנים בשמן חצי עמוק עד הזהבה טובה.
מגישים בתוספת טחינה ולימון.

בתיאבון!


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1481.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון