נכתב על ידי: ירון מילר
תאריך: 05/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את כל חומרי המילוי של הפטריות מתבלים  במלח ופלפל עפ"י הטעם  קוטמים את רגל הפטריה ממלאים רק 3 חצאי פטריות ועם האר מכסים(צורת סנדוויץ פטריה) טובלים בטמפורה מצפים בפנקו ומטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב לסלט חותכים את כל המרכיבים לעובי הרצוימתבלים בשמן זית לימון מלח ופלפל מוציאים את הפטריות מהשמן מספיגים בשמן שמים ליד הסלט ומגישים


 
אודות המחבר

שף צעיר ושאפתן

חי אוכל אוהב את המקצוע

ושואף לשלמות מקצועית

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe145.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון