נכתב על ידי: אמיר רוזן
תאריך: 03/06/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים בסיר את הבצל, לאחר שמתרכך מוסיפים סלרי. לאחר מספר דקות של טיגון/ערבוב מוסיפים גזר. עוד מספר דקות ומוסיפים עגבניה.

מרוקנים פנימה 2 קופסאות קטנות של רסק. אסור להפסיק לערבב בכדי שלא ישרף. לקופסאות הרסק הריקות שופכים מים רותחים ומערבבים מעל הסיר בכדי להרוויח את שאריות הרסק.

מוסיפים מים עד גובה חצי סיר ומביאים לרתיחה.

בינתיים.... מערבבים את מרכיבי הקציצות ולשים לתערובת אחידה. לאחר, נותנים לנוח בזמן שממתינים לרתיחת הרוטב.

צרים קציצות ומוסיפים לרותב הרותח.

מרתיחים שנית, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעה.

ממולץ להגיש עם אורז לבן.

בתאבון.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1439.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון