נכתב על ידי: אקסיום
תאריך: 29/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ראשית כל יש לבשל את הביצים עד לקבלת ביצים קשות. לאחר מכן יש לקלפם ולחתוכם לחתיכות קטנות. יש להוסיף את הביצים אל הפטריות, הבצל, התרד, העגבניות, המלח והפלפל ולערבב אותם יחדיו. לאחר מכן יש לערבב בכוס את השמן והחומץ ולהוסיף אותם אל התערובת. לאחר מכן יש לקרר ולהגיש


 
אודות המחבר

שמי אקסיום כהן אני אוהבת לאכול ולבשל אוכל טוב ... במשך השנים למדתי לבשל בעיקר מאמי וסבתי שמבשלות אוכל מדהים ובעיקר נהנות מזה... אשמח לחלוק איתכם את סודותי...

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe142.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון