נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 25/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לאחר בישול הכרובית לסנן מהנוזלים ולצנן, להכין את תערובת המילוי ואת הטחינה, להסיר את גזע הכרובית מבלי לפגוע בפרחי הכרובית ולמלא בין הפרחים ובחלל הכרובית את כל המלית, להניח את הכרובית בתבנית אפייה כאשר פרחי הכרובית  כלפי מלא ולאפות בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות. להוציא את הכרובית ולצקת את הטחינה ולהחזיר לתנור לעוד כ-5 דקות לאחר מכן להגיש.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1401.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון