נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 20/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • לנקב את העגבניות עם סכין ולשפוך ולכסות אותם במים רותחים, ולהשרותם 3-4 דקות, לקרר קלות ולקלף.
  • לחתוך את הבצל ולבשלו עם החמאה כ-5 דקות. להוסיף את הקמח ולבשל ל-2 דקות נוספות.
  • להוסיף את החלב ולערבב עד שמתאחד.
  • לחתוך ולהוסיף את העגבניות (עם המים) ולהביא לרתיחה, ומיד להוריד את הלהבה! (חשוב) על אש קטנה, ולבשל ל-10 דקוות נוספות.
  • לטחון בבלנדר, להגיש לצלחות ולהוסיף בזיליקום קצוץ.
  • טיפ קטנטן: למי שרוצה ממש להשקיע, ניתן לקלות עגבניות בתנור או לתת להם צריבה על אש פתוחה מספר דקות, הטעם "השרוף" והמעושן מוסיף ארומה וטעם מיוחד למרק.
  • בתאבון

  •  
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1373.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון