נכתב על ידי: נועה ויזל
תאריך: 13/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 1. חותכים את התפוזים אחד אחד ושמים בקערה

2. חותכים את האגסים אחד אחד  ושמים בקערה

3.  חותכים את התפוחים אחד אחד ושמים בקערה

4.  לוקכים את התותים כמה שיותר ומורידים את הירוק (העלה) ושמים הקערה

5. שמים 4 או 5 כפיות סוכר ואפשר יותר

6. אם רוצים שמים קצפת

7. לוקחים עוד כמה תפוזים וסוחטים אותם ושמים בכוסות ויש לכם  ארוחת שבת טעימה


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1364.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון