נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 28/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם את החמאה ושמן זית במחבת ולהוסיף את התרד, להקפיץ עד אשר מתחיל לעבד מנפחו לכבות את האש, להעביר את התרד לקערה, לפורר את הגבינה לתוך התרד, להוסיף את השום  ולתבל בפלפל, למלא את הפטריות בנדיבות בתערובת, לסדר במגש אפייה משומן בשמן זית ולאפות כ-25 עד -30 דקות בחום של -180 מעלות, יש אפשרות כ-5 דקות לפני סיום האפייה לפזר מעל גבינת פרמיז'ן מגורדדת.

למי שאינו שומר כשרות כ-5 דקות לפני סיום האפייה להוסיף מעל רצועות בייקון ולהגיש.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1346.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון