נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 22/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס את הזיתים לסיר, להוסיף מים עד כיסוי ולבשל ברתיחה כ-5 דקות, לסנן ולשטוף את הזיתים, לחזור על הפעולה שוב. להוסיף לסיר 1/4 כוס שמן קנולה ולטגן עד הזהבה את הפרגיות, להוציא את הפרגיות, ולהכניס את הבצל והגזר לטגן  עד הזהבה, להוסיף את העגבניות והשום לבשל עד שהעגבניות מתרככות,  להוסיף את התבלינים הזיתים תפו"א והפרגיות לערבב ולהוסיף מים עד ס"מ מעל גובה התבשיל, להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כשעתיים וחצי  ולהגיש.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1342.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון