נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 22/10/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


למלא את הסיר במים להוסיף את החומוס החיטה והבשר ומביאים לרתיחה ומבשלים כשלוש דקות שופכים את המים ומסננים ושוטפים את הבשר והקטניות מחזירים לסיר מוסיפים שוב מים עד כמעט שפת הסיר ומבשלים ברתיחה כשעה וחצי בזמן הזה מטגנים את הבצל עד הזהבה קלה מוסיפים לסיר את הבצל עם השמן שטוגן בו ולאחר מכן את כל שאר המצרכים מביאים לרתיחה מנמיכים את האש לרתיחה קלה ומבשלים עוד כשעה אם יש צורך בתוספת מים אז להוסיף מים רותחים בלבד להגשה יוצקים מרק לצלחת ומגישים עם פלחי לימון ליד כך שכל סועד מוסיף מיץ לימון לפי טעמו המרק צריך להיות מעט סמיך בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1315.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון