נכתב על ידי: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 21/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ראשית כל יש לקחת את כנפי העוף ולשים אותם בפנור של עד 170 מעלות לכחצי שעה. לאחר מכן כאשר כנפי העוף מוכנים, יש להעביר אותם אל מחבת. בטרם עת הכינו בקערה את רוטב הצ'ילי המתוק, השום, שמן הזית והבצל. יש לטבול ולעסות אותם עם הרוטב המוכן. לאחר מכן יש לטגן אותם אחת אחת בתוך המחבת עד השחמתם של כנפי העוף.


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe130.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון