נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 28/09/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם שמן במחבת ולטגן את הבצל עד השחמה להוסיף את השום והתבלינים לערבב ולקבות את האש לצנן את הבצל ולהוסיף את הבשר הטחון לערבב היטב לסדר שני חוטים מתחת לכל ירך עוף במרחקים שווים לסדר מלית בתוך הירך לסגור את הירך ולקשור בשני הצדדים לחמם מעט שמן במחבת ולטגן עד הזהבה של הבשר להעביר לתבנית ולאפות כ-30 דקות בחום של -180 מעלות ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1295.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון