נכתב על ידי: ינון כהן
תאריך: 08/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להקציף את הקצפת והביצים  ולהוסיף את הסוכר תוך כידי ההקצפה בהדרגה

בינתיים

לערבב את הקמח הקקאו הסוכר וניל והאבקת אפיה ביחד

ואחר כך

לערבב את שניהם {את מה שניתקבל מהכל} לאט ובצורה אחידה כדי לא להרוס את הקצפת

לבסוף

להכניס לתנור חם על 250 מעלות לכשעה וחצי

בתאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1251.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון