נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 01/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר בינוני להביא לרתיחה את החלב השמנת וכוס מים להוסיף את הסוכר בכלי נפרד לערבב את כוס המים והקורנפלור לאחר שהחלב רתח להוסיף את השוקולד ולערבב עד שהשוקולד נמס להוסיף את כוס המים והקורנפלור ולערבב תוך כדי בישול עד שמסמיך להעביר לכלים אישים או לכלי קיבול גדול לצנן ולהכניס לקירור עד שמתיצב להגשה לצקת מעל מהסירופ ומעט מי ורדים מעט אגוזים וקוקוס ולהגיש בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1161.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון