נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 19/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בוזקים על הפרגיות מלח ופלפל, מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפרגיות כ-5 דקות כל צד.
מוציאים את הפרגיות מהמחבת ומניחים בתבנית אפייה, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה ל-15 דקות.
בינתיים במחבת (שבה טיגנו  את הפרגיות) מוסיפים את מיץ האננס, מוסיפים את שאר המצרכים למעט הבצל הירוק ומבשלים עד שמצטמצם לקצת פחות מכוס רוטב.
להוציא את הפרגיות מהתנור ולסדר בקערת הגשה נאה, לצקת מעל את הרוטב ולקשת בבצל הירוק.

בתיאבון (:


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1143.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון