נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 04/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטחון במעבד מזון את הבשרים והשומן , להעביר לקערה גדולה להוסיף את שאר המצרכים לערבב היטב לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר ל-3 שעות עד שמתייצב להכין את מכונת הטחינה עם שרוול לנקניקיות להעלות על השרוול את המעיים להפעיל את מכונת הטחינה ולהזריק את כל הבשר ללא כיסי אויר לתוך המעיים , לאחר מכן לסובב כמה סיבובים כל -12 ס״מ ולקשור את הקצוות ,לחמם סיר עם מים עד מצב רתיחה להכניס את הנקניקיות ולבשל ברתיחה עדינה כ-15 דקות , בשלב הזה אפשר לאכול חם או לצננן ולהקפיא ולחמם בשעת הצורך במים חמים בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1128.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון