נכתב על ידי: חן
תאריך: 09/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן הכנת הבלינצ'ס: 1. לערבל במיקסר את כל החומרים למעט הקמח ואח"כ להוסיף את הקמח ולערבל עד קבלת מסה חלקה. 2. לחמם המחבת + השמן, כאשר חם ליצוק את השמן.  3. ליצוק תערובת הבלינצ'ס (כ- 7/8 מצקת מרק) ולטגן משני הצדדים. אופן הכנת המלית: 1. להקציף גבינת השמנת + השמנת המתוקה + אבקת הסוכר.  2. לאחר ההקצפה להוסיף ידנית גרד משני לימונים. אופן הרכבת הבלינצ'ס: 1. למרוח בחלק התחתון ממלית הגבינה (לא להגזים) + 1 כפית לא גדושה של קונפיטורת תות השדה. 2. לקפל הבלינצ'ס לחצי (החלק הלא מרוח על החלק עם המלית) - ואז לקפל לרבע. מקור המתכון: חנהל'ה אם נשאר מילוי ניתן להקפיא ולהשתמש בפעם הבאה

 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe111.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון