נכתב על ידי:
|
חן
|
תאריך:
|
09/03/2009
|
|
אופן הכנת הבלינצ'ס:
1. לערבל במיקסר את כל החומרים למעט הקמח ואח"כ להוסיף את הקמח ולערבל עד קבלת מסה חלקה.
2. לחמם המחבת + השמן, כאשר חם ליצוק את השמן.
3. ליצוק תערובת הבלינצ'ס (כ- 7/8 מצקת מרק) ולטגן משני הצדדים.
אופן הכנת המלית:
1. להקציף גבינת השמנת + השמנת המתוקה + אבקת הסוכר.
2. לאחר ההקצפה להוסיף ידנית גרד משני לימונים.
אופן הרכבת הבלינצ'ס:
1. למרוח בחלק התחתון ממלית הגבינה (לא להגזים) + 1 כפית לא גדושה של קונפיטורת תות השדה.
2. לקפל הבלינצ'ס לחצי (החלק הלא מרוח על החלק עם המלית) - ואז לקפל לרבע.
מקור המתכון: חנהל'ה
אם נשאר מילוי ניתן להקפיא ולהשתמש בפעם הבאה