נכתב על ידי: עידית
תאריך: 09/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקלוף את כל הפירות מקליפה חיצונית ופנימית.לחלק את הפלחים ל2-4 בהתאם לגודלם,לערבב.ניתן להוסיף ליקר לפי טעם:אמרטו,בננה,שרי או מעט ברנדי.לצנן היטב.אני לא הוספתי סוכר,למי שאוהב מתוק  ניתן להוסיף מעט סוכר חום או מעט דבש מדולל במעט מים.

 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe110.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון