נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 26/03/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר עם מים להכניס את שוקי העוף ולבשל ברתיחה כ-15 דקות, לסנן ולצנן, בקערה גדולה לערבב את המצרכים היבשים ולהוסיף תוך כדי ערבוב את שאר המצרכים עד לקבלת בלילה סמיכה. לחמם במחבת את השמן לצפות את שוקי העוף בבלילה ולטגן עד שמזהיב. להגיש בתוספת אורז או פתיתים, לצד סלט. . בתאבון!


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1096.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון