נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 16/03/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס לסיר את המים היין והסוכר ולבשל עד שהסוכר מתמוסס. להוסיף את האגסים ולבשל עד שמתרככים להעביר לכלי ולצנן, ולהכניס למקפיא לשש שעות, לאחר מכן בעזרת מזלג לפורר גושים, ולהעביר למעבד מזון ולעבד למחית חלקה, בשלב הזה יש להחזיר את הסורבה חזרה למקפיא לעוד כחצי שעה ולהגיש. ישנה אפשרות להשאיר את הסורבה במקפיא ולהגיש שרוצים


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1082.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון