נכתב על ידי:
|
עידית
|
תאריך:
|
09/03/2009
|
|
ללוש בצק רך מכל החומרים.להתחיל עם 3 כוסות מים.לפעמים אין צורך להוסיף עוד.תלוי בקמח.ללוש לפחות 10 דק'.להתפיח עד להכפלת הנפח.ליצור פיתות עגולות .להניח על מפה או בד מקומח ,לכסות ולהתפיח שנית כחצי שעה.למרוח את המילוי ולאפות.מילו בצל:לטגן 4 בצלים גדולים קצוצים עם 3 כפות שמן2 כפיות סוכר 1 כפית מלח1/2 כפית פלפל1 כפית כורוכם שטוחה1/2 כפית פפריקה אדומה מתוקהלטגן עד שמתרכך .לצנן.מקור:עידיתמקור:עידית.אני אפיתי בסיר פיתות חשמלי.למי שאין לאפות בתנור בחום גבוה 10 דקות.לפני פיזור המלית לדקור את הפיתה במזלג.על חלק מהפיתות פיזרתי שמן זית וזעתר,ועל חלקן שמן עם פפריקה מתוקה וחריפה ביחד.