נכתב על ידי: עידית
תאריך: 09/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ללוש בצק רך מכל החומרים.להתחיל עם 3 כוסות מים.לפעמים אין צורך להוסיף עוד.תלוי בקמח.ללוש לפחות 10 דק'.להתפיח עד להכפלת הנפח.ליצור פיתות עגולות .להניח על מפה או בד מקומח ,לכסות ולהתפיח שנית כחצי שעה.למרוח את המילוי ולאפות.מילו בצל:לטגן 4 בצלים גדולים קצוצים עם 3 כפות שמן2 כפיות סוכר 1 כפית מלח1/2 כפית פלפל1 כפית כורוכם שטוחה1/2 כפית פפריקה אדומה מתוקהלטגן עד שמתרכך .לצנן.מקור:עידיתמקור:עידית.אני אפיתי בסיר פיתות חשמלי.למי שאין לאפות בתנור בחום גבוה 10 דקות.לפני פיזור המלית לדקור את הפיתה במזלג.על חלק מהפיתות פיזרתי שמן זית וזעתר,ועל חלקן שמן עם פפריקה מתוקה וחריפה ביחד.

 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe107.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון