נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 01/02/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר להכניס את האורז והאפונה ולהוסיף כוס וחצי מים ולבשל עד שהאורז מוכן בווק להוסיף מעט שמן ולהקפיץ את השום הבצל והג׳ינג׳ר כדקה ולהוסיף את הפרגיות ולהקפיץ עד שמלבין להוסיף את שאר המצרכים ולהקפיץ דקה נוספת ולהוסיף את האורז לערבב עד אשר הטעמים מתמזגים ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1054.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון