נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 01/02/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר הבישול להביא לרתיחה את העצמות ולבשל כ-2 דקות, לשפוך את מי הבישול ולשטוף היטב את העצמות. להוסיף לסיר מעט שמן, את הבצל, הפלפל ולטגן עד הזהבה את הבצל, להוסיף לסיר את הגריסים והעצמות וכ-5 ליטר מים ולבשל עד אשר הגריסים רכים, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל עוד כ-10 דקות.

להגשה לזרזף מעט שמן זית בכל צלחת


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1053.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון