נכתב על ידי: עודד פנסטר
תאריך: 31/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. משמנים 10 תבניות מאפין גדולות.
3. שוברים את השוקולד וממיסים אותו עם החמאה במיקרו.
4. מערבבים את הביצים עם סוכר וקמח.
5. מקפלים את השוקולד המומס לתערובת.
6. מעבירים את התערובת לתבניות המאפינס.
7. אופים בתנור בין 8-12 דקות, הצד החיצוני צריך להיות אפוי והחלק הפנימי נוזלי.

לאחר שהוצאנו מהתנור מתחילה החגיגה, כל ילד יכול לקשט את עוגת הר הגעש כראות עיניו: סוכריות מתפוצצות, שבבי שוקולד לבן, קצפת, גלידה, סוכר חום.


 
אודות המחבר

שלום, שמי עודד פנסטר בעל חברת השוקולד מעודד המקיימת סדנאות שוקולד לכל האירועים ולכל הגילאים.
את השוקולד מעודד הקמתי לאחר שסיימתי את לימודי השוקולטייה בבלגיה ואני נהנה לחלוק את האהבה לשוקולד עם קהל הלוקחות ועם הגולשים.
אני שמח להציג מתכונים מקוריים שאני מציג גם בסדנאות השוקולד - המתכונים מתאימים להכנה בייתית ומצריכים מכם רק...לאהוב שוקולד (-: בהצלחה!

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1045.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון